Sunday, 24 June 2012

My 1st Hiking..!


Salam Guys... So hari ni nak sharing fasal my 1st hiking dengan housemate. Memang enjoy! Best! Kitorang dah berjaya ke puncak BROGA HILLS (hampir sebenarnya). Subhanallah! Memang indah ciptaan Allah. Kitorang mendaki dalam pukul 9 pagi and turun dalam pukul 12 tengahari macam tu. Dalam kumpulan 15 orang macam tu, macam-macam gelagatlah yang timbul. Ada yang nak pitam la, ada yg mengalah awal, ada yg mintak dukung, ada yang sakit lutut. So banyak station la yang kitorang stop. Xpe kita tak rushing pun kan? Tapi yang lepas ke puncak berapa orang jek. Yang lain dah tak sanggup. Dah tua... Hahahaha.. Tapi yang x best nye aku terpaksala menanggung sakit lutut aku yang sememangnya dah injured ni. Tak pa la...                   HATI PUNYA MAWW, APA PUN TAK PA...! 


BTW, pic ni adalah episod kenangan kami yang xkan kami lupa sampai bila-bila. Thnks guys... !

















8 comments:

  1. wahhh bestnye g broga..
    next time klo pg lg gtau k?.. nk test power pnjat bukit..hehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sure sis? kitorang mmg nak plagi ni.mau ka???

      Delete
    2. try la cik ela. best.. tapi hati2 k...

      Delete
  2. hehe... bole2... anytime je ela bile free...
    leh hiking ngn geng2 ela lark an... ;)

    ReplyDelete
  3. try la gunung jerai n ledang. :)

    ReplyDelete
  4. sure la atiq. mau mau mau..berkobar2 da ni.. :)
    tgu abis exm k? hee

    ReplyDelete
  5. en. izham, amboi dekatnye gunung jerai n ledang tu. kang melekat terus xmo blk2.

    ReplyDelete