Tuesday, 26 June 2012

Istana Billah...

Just nak sharing pengalaman kitorang ke Istana Billah di Perak. Melancongkah? Oh tidak... Pegi ni pun sebab nak setlekan assignment skrip dokumentari (20 pages tu...). Tapi Alhamdulillah. Seuanya dah settle walaupun macam-macam halangan yang timbul seblum ke sana. BTW, TERIMA KASIH tak terhingga buat mak cik Zaharah dan keluarga yang sangat sporting dan sempoi. Insyallah Raya nanti kitorang join beraya sama-sama kat sana. Nak jugak merasa macam mana orang Mandailing beraya kan... hehehehehe... 






Hahahahah... tgk mata-mata kami semua... Sepet kan? ni penangan tidor sejam. terbaikk... xpe.. dah habis study nanti mna nak dapat dah pengalaman macam ni... Episod kenangan ni xkan ada balik dah... Love u guys... Thnks...

[11:05] [27/06/2012]


5 comments:

  1. hehe... best sgt dpt pluang g jenjalan ngn korg sume... mnyelam sambil minum air katakan... ;)

    ReplyDelete
  2. apa2 pun mee banjir udang terbaikkkkkkkkk......

    ReplyDelete
  3. nak tanya....boleh x bagi plan or apa2 petunjuk ke istana billah.....dan perlu minta izin sesiapa untuk masuk??

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum .. saya dan kawan2 baru lepas buad working drawing at istana nie .. bermalam selama 3 hari .. banyak pengalaman yang ditimba .. part paling best .. time nak berangkat balik ke negeri sembilan .. sume menangis .. sedih taknak balik .. hehehe .. pape pon .. memang bestt .. :)

    ReplyDelete