Saturday, 30 June 2012

Minggu Exam part 4...

السلام عليكم

Wah... Finnaly... Minggu exam telah berakhir!!!! Tak tau dah nak cakap macam mana. Sem ni sangatlah struggle. Honestly, untuk kekalkan apa yang dah dapat sebelum ni sgtlah susah. Sorry mak, ayah. Along minta maaf awai-awai ni. Huhu. 

So, sem ni best. Even seperti yang dah cakap tadi sgt struggle. Sem ni banyak wat assignment kat luar. Cam subject docu aku jelajah dah Muzium Perang kat Penang. Then, untuk subjek Docu grouping pulak kami spent time ke Istana Billah, Perak. Alhamdulillah! Semuanya berjalan lancar.

Ok!!! Cakap fasal assignment, wooohooo.... Nak tegheyak ooo sem ni. Antara percaya atau tidak, exam sekarang dah habis tapi assignment ya ampun. Berpuluh-puluh pages lagi. Bila nak buat tu? Huhu... Kesian kat otak cek. Sabaq noh... Assignment yang paling best and enjoy untuk sem ni dimenangi olehhhhhh taraaaa... STORYTELLING FOR ANIMATIONNN!!!! Pommmm pommm!!! Ok dengar bunyi mercun sikit. Tanda meriah kan. Even subjek tu sangat taugh, tapi enjoy. Thnks 4 ALLAH sebab bagi idea yang sebegitu. And also thnks 4 my lovely character, PA-CHICK & MA-CHICK. Nanti cek wat entry khas untuk PA-CHICK & MA-CHICK ok?

Hihihi.. Oklah... Saja menghiasi entry ni sambil2 tunggu my family tiba di bumi Puncak Perdana ni. So, enjoyla pic kami dan kami yang tengah menghadapi minggu2 peperiksaan. Pulun sungguh...!  ^_^



Thnks 4 en Irwan Ferdaus yang sedekahkan CRISPY ni. Hahaha...











Ni dia sebelum presentation Filo..!

Udah2 le study tu kakkk... haha



Aku syg pemadam legend aku tu. 5 tahun dah dia.



Soalan nombor 4 tu memang aku takkan lupa sampai bila-bila. ILOVEU Jean Baudrillard!!! Earghh!!!

[23:06] [30/06/2012]

4 comments:

  1. saya sgt syg sem ni... kawan2 semua pun besttt... lecturer pun bestt... boleh camtu? haha..

    ReplyDelete
  2. hehe btol 2... mmg bestttttt...!!!! terbaik!

    ReplyDelete
  3. sempat lagi snapping dalam hall? hebat-hebat. haha. good luck...

    ReplyDelete