Tuesday, 26 June 2012

Main-main salji dengan Cik Hany dan Cik Angah...

Tu dia... ni namanya orang xpenah p obesi... So, disebabkan cik Hany kesayangan datang dari Johor semata-mata untuk lepaking sama-sama, aku pun decide dgn Zura bawak jalan-jalan area Shah Alam. Kalau nak ikut planning memang nak pegi merata. Cuma x sempat. Nak ke Putrajaya naik Hot Ballon pun xsempat walaupun keinginan tu sgt tinggi... Sedih... Tapi pape pun thnks kat Hani Liyana dan cik Angah yang sudi gelak-gelak sama2 pada hari tersebut. Saya sangat-sangat enjoyyyy!!! Huhu Fana x join sebab ada hal katanya... Tu la u yang... tah bila lagi nak tggu musim salji ni... :( Hihihi... Buat cik Angah yang cramp kaki tu,   len kali kita p kita pkai stokin berlayer-layer okey? hahahaiii...






















[12:10] [27/06/2012]

5 comments:

  1. hik...hik... kite x tahan sejuk la awak... 2 yg cram tibe2 ;)

    ReplyDelete
  2. ahahahhaha... xpe kite faham laawak... eh lawak pulak. *la awak...

    ReplyDelete
  3. i dah berazam lepas ni nak p bercuti di tempat yang indah... hoooooo... sambil di bawah pohon kelapa dan menghirup air kelapa yg gelasnya sebesar alam itu... wow!

    ReplyDelete