Friday, 13 July 2012

I LOVE U NANI...

السلام عليكم

Setiap orang perlu buat keputusan. Perlu tahu buat keputusan. Perlu yakin dengan keputusan yang akan dibuat tu. Semua orang akan benci untuk memilih antara dua. Tambah-tambah kalau benda tu benda yang tentukan masa depan kita. So, NANI you have to and you have dicided it. Congrates!

Kalau Along jadi Nani pun susah untuk along decide. Both adalah yang terbaik. Along tau macam mana susah Nani nak decide keputusan tu. Banyak kali Nani tanya along kan? Along x bagi jawapan kan? Sebab along nak nani decide. Along tau Nani tak happy. Tapi Nani kena ingat satu benda. Kadang-kadang benda yang paling bahagia ada kat depan tak semestinya kita akan mula dengan kebahagiaan jugak. Faham kan maksud along? 

Kalau nak compare antara Along, Ti and Nani, yes... Nani yang paling jiwa lembut. Even Nani diam, along tau apa yang nani pk. Kalau nani x selesa nak share apa2 dgn along, its ok. Share dengan ti. Share la dgn sapa2 pun. Asalkan Nani jgn pendam semua tu sorang-sorang. Ok?

Along just nak Nani tau. Sekarang ni Nani dah nampak masa depan Nani. Jangan rasa menyesal. Sungguh. Kami semua support Nani dari sini. Bak kata Mak Ndak, habis 3 tahun ni, sambung ja blajaq kalau nani nak. Mana tau one day tetiba jadi DR. HANANI plak kan? hihi.. Insyallah along doakan yang terbaik untuk adik-adik. Nani tengok macam along. 5 tahun belajaq tak tau lagi nak kemana. Ti dgn nani dah lepas dah. Syoq ja kan? Tapi tak pa. Rezeki Allah ni ada kat mana-mana. 

So, nani... Hope nani boleh survive hidup kat sana. Tak jauh pun kan. Apa-apa halo-halo ja along k? Jaga diri jaga kesihatan kat sana elok-elok. Cari kawan yang boleh bantu kita melangkah. Jangan cari kawan yang boleh bantutkan langkah kita. So, kat sini along upload pic masa nani kat UIA dgn kat johor haritu. Boleh la nak wat2 lepas rindu... hihi... LOVE U ADIK NANI...!!!








1 comment: